Chipsuri de banane în cuptorul cu microunde

Chipsuri de banane în cuptorul cu microunde poza

Chipsurile de banane sunt felii de banane crocante și gustoase. Acestea pot fi preparate în diferite moduri: coapte în cuptor, prăjite în tigaie sau uscate în cuptorul cu microunde.

Desigur, în funcție de metoda de preparare aleasă, bananele vor fi diferite atât în ceea ce privește gradul de utilitate, cât și gustul. Astăzi vă voi spune cum să gătiți chipsuri de banane exact în cuptorul cu microunde.

Ingrediente
Portii: +1
  • Banana 1 bucata
Pasi de urmat
15 minImprimare
  • Deci, să începem să facem chipsuri de banane. Pentru a face acest lucru, spălați banana sub jet de apă curentă și uscați-o. Apoi tăiați-o în cercuri subțiri, de aproximativ 3 mm.
  • Tapetați o tavă de sticlă pentru microunde cu hârtie de copt. Se curăță de coajă fiecare cerc de banană și se așează pe această tavă. Feliile de banane nu trebuie să se atingă între ele.
  • Puteți, bineînțeles, să decojiți mai întâi banana și apoi să o tăiați în felii subțiri. Dar mie mi-a fost greu să fac asta – banana s-a sfărâmat și feliile au ieșit groase.
  • Puneți tava cu chipsuri în cuptorul cu microunde timp de 5 minute. Dar supravegheați chipsurile în permanență. Aparatul fiecărei gospodine este diferit și puterea acestuia este și ea diferită. Prin urmare, chipsurile se pot găti în mai puțin timp.
  • Puneți chipsurile finite într-un recipient sau pungă și păstrați-le la temperatura camerei.
Impartasiti cu prietenii
Nota
eGustos.Net
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Făcând clic pe butonul „Trimiteți un comentariu”, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și accept politica de confidențialitate a>.