Rețete de salate dietetice gustoase

Avocado este un produs puternic din punct de vedere energetic și sănătos pentru organism. Combinat cu alte legume, formează o salată foarte gustoasă.

Salata cu Avocado

Luați două roșii și castraveți, un buchet de ridichi și salată, un avocado, ierburi și condimente. Tăiați legumele cubulețe și rupeți frunzele de salată. Adăugați condimente și mirodenii la salată după gust, asezonați cu ulei vegetal.

Salată dietetică «Picantă»

Radeți sfecla fiartă pe o răzătoare grosieră, tăiați prunele în paie, adăugați câțiva căței de usturoi, o mână de nuci tocate, asezonați cu smântână. Salata va fi utilă pentru cei care sunt predispuși la constipație.

«Salată grecească»

Tăiați roșiile, castraveții și ardeii, tăiați branza tofu în cubulețe, ceapa în jumătăți de inele. Se amestecă totul, se adaugă măslinele și se asezonează cu ulei.

«Salată Grazio»

Se taie merele acre în cuburi, ardeiul roșu dulce în jumătăți de inele, rădăcina de țelină și ardeiul verde în paie. Se amestecă totul, se adaugă piper negru și se asezonează cu smântână.

Salată pentru micul dejun

Radeți câțiva morcovi, cascaval (200 g) și două mere, tăiați prunele în paie și tăiați bananele în cubulețe. Se prepară dressingul: se amestecă o lingură de miere cu smântână (100 g). Combinați salata cu dressingul și decorați-o cu frunze de mentă. Această salată vă va da energie până la prânz.

Impartasiti cu prietenii
Nota
eGustos.Net