Ruladă de bezea cu zmeură

Ruladă de bezea cu zmeură poza

Rulada dulce este destul de capabilă să înlocuiască desertul și chiar tortul. Cu toate acestea, multe persoane preferă să renunțe la dulciuri în favoarea siluetei lor. Noi vă oferim astăzi o ruladă superbă de bezea, care poate fi servită la masă pentru orice sărbătoare. Și, în plus, nu este calorică, este decorată cu zmeură naturală, iar setul de produse este cel mai simplu.

Aluatul este preparat fără făină, ceea ce conferă ruladei ușurința și aspectul neobișnuit. Principalul lucru este menținerea echilibrului de greutate al produselor.

Pregătirea aluatului

  • Vor fi necesare 200 de grame de albusuri. Le separ fiind în formă răcită, unul câte unul, în diferite vase. Acest lucru este necesar pentru a vă asigura că gălbenușul nu intră în albusuri, altfel nu veți putea să bateți bine albusurile în spumă.
  • În timp ce cuptorul este încălzit la 150 de grade, adun toate proteinele împreună și încep să bat cu adăugarea treptată de zahăr, care în total va necesita 200 de grame.
  • Ajung să obțin o spumă care nu cade din castron, chiar dacă îl întorc cu susul în jos. 7 minute este un timp destul de suficient pentru a bate albușurile.
  • De asemenea, adaug 25 de grame de amidon de porumb la albușuri și bat din nou, astfel încât toate ingredientele să se omogenizeze.

Cuptorul este deja preîncălzit, ceea ce înseamnă că este timpul să acoperim tava de copt cu hârtie de copt și să întindem aluatul uniform pe toată suprafața. Coaceți aluatul timp de aproximativ 20 de minute, apoi lăsați-l să se răcească.

Pregătirea cremei

  • 200 de grame de brânză de vaci se amestecă cu 40 de grame de zahăr pudră.
  • Se bat 200 de grame de frișcă într-un bol separat și, treptat, în timp ce se bate cu o furculiță, se adaugă amestecul de brânză. Odată ce crema este omogenă, puteți începe asamblarea ruladei.
  • Acoperiți complet baza de bezea cu cremă. Trebuie să rămână puțină cremă pentru decorare.
  • Apoi, întindeți zmeura în mod egal și rulați cu grijă baza în formă de rulou.

Important: Nu veți avea nevoie de mai mult de 300 de grame de zmeură, dar puteți folosi și alte fructe de pădure.

Înainte de a trimite rulada la frigider pentru a se înmuia, o decorez cu zmeură proaspătă, stropi de patiserie și trandafiri de cremă.

Desertul nostru va fi gata în doar câteva ore.

Impartasiti cu prietenii
Nota
eGustos.Net
Lasă un răspuns

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:
Făcând clic pe butonul „Trimiteți un comentariu”, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și accept politica de confidențialitate a>.